back to top
28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Καλωσορίστε την Άνοιξη με τα μαρτάκια της «Φλόγας»

Διαβάστε επίσης

Τα Μαρτάκια της «Φλόγας» είναι έτοιμα

Μανούλες του Συλλόγου και εθελόντριες έβαλαν τα δυνατά τους και δημιούργησαν πολλά σχέδια, σε προσιτές τιμές, για να διαλέξετε. Κάνοντας ένα δώρο σε όλους τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τον Μάρτη από την «Φλόγα» διαδίδετε το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Με σύνθημα «Ήρθαν τα καλύτερα από τα καλύτερα χέρια» ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» παρουσιάζει τη συλλογή του.

Το έθιμο

Ο «Μάρτης» ή «Μαρτιά», σύμφωνα με το έθιμο που οι ρίζες του φτάνουν ως την αρχαία Ελλάδα, προστατεύει τα πρόσωπα μας από τον πρώτο ήλιο της Άνοιξης. Το φοράμε, στο ένα ή και στα δύο χέρια, τις πρώτες μέρες του Μάρτη  και στο τέλος του μήνα, μόλις δούμε το πρώτο χελιδόνι το βγάζουμε και το αφήνουμε στις τριανταφυλλιές ή στα δέντρα, για να το βρουν τα χελιδόνια και να φτιάξουν τη φωλιά τους.

Το e-shop της «Φλόγας»

Στο e-shop της «Φλόγας» μπορείτε να προμηθευτείτε τα είδη που διαθέτει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». To e-shop φιλοξενεί από χειροτεχνίες φτιαγμένες με πολλή αγάπη από εθελοντές και φίλους του Συλλόγου, τετράδια που εξώφυλλο τους κοσμεί η «τέχνη» των παιδιών μέχρι και πρακτικά δώρα για κάθε γούστο. Με τις αγορές σας βοηθάτε τον Σύλλογο να συνεχίσει το έργο του δίπλα στο παιδί με καρκίνο και να κρατηθεί  αναμμένη η Φλόγα των εθελοντών γονιών.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, με σκοπό την παροχή της καλύτερης ιατρικής, ψυχολογικής και κοινωνικής φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2107485000.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα