back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Έξι θετικά κρούσματα σε τεχνικούς της ΟΣΥ

Διαβάστε επίσης

Έξι θετικά κρούσματα σε τεχνικούς της ΟΣΥ ανακοίνωσε η εταιρεία στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που έχει καταρτίσει για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, «σε ιχνηλάτηση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος σε τεχνίτη των συνεργείων Αγ. Ι. Ρέντη και Π. Ράλλη, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. διενήργησε 135 μοριακά τεστ σε όλους τους τεχνίτες της βάρδιας του θετικού επιβεβαιωμένου κρούσματος, από όπου και προέκυψαν πέντε ακόμη θετικοί στον ιό».

Ακολουθώντας τόσο το εσωτερικό πρωτόκολλο της εταιρείας όσο και τις οδηγίες που ορίζει στο πρωτόκολλο του Οκτωβρίου 2020 ο ΕΟΔΥ, «η Ο.ΣΥ. Α.Ε. προχώρησε σε απολύμανση των χώρων τόσο των συνεργείων όσο και του συνόλου των δύο Αμαξοστασίων την Κυριακή και τη Δευτέρα και πριν ακόμη λάβει τα αποτελέσματα των υπολοίπων τεστ ενώ έθεσε σε προληπτική καραντίνα και όλους τους αρνητικούς εργαζόμενους της βάρδιας του επιβεβαιωμένου κρούσματος». Επιπλέον, από τη διενέργεια των προληπτικών τεστ προέκυψαν δύο ακόμη θετικά κρούσματα (εργαζόμενοι εντός Αμαξοστασίου) εκτός επαφής του αρχικού επιβεβαιωμένου.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα