back to top
23.1 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.1 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Γ. Πατούλης: Ανοικτά τα πάρκα για τα Κούλουμα

Διαβάστε επίσης

«Τα πάρκα θα παραμείνουν ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα, είναι όμως απαραίτητο να τηρούνται τα μέτρα και μην υπάρχει  συνωστισμός» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Μαρία Παύλου, επισήμανε ότι «έχει υπάρξει μέριμνα και για δωρεάν rapid test στο Πεδίον του Άρεως, το Αττικό Άλσος και στο Πάρκο Τρίτση.»
Συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Περιφέρειας, επισκέφθηκε  τη Βαρβάκειο  Αγορά, όπου διαπίστωσε επάρκεια αγαθών και καλές τιμές σε ένα ασφαλές περιβάλλον για καταναλωτές και εργαζόμενους, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας.
«Όλα βαίνουν καλώς, σύμφωνα με τους τελευταίους ελέγχους σε επίπεδο τιμών, αλλά και τήρησης των μέτρων» είπε ο κ Πατούλης.
Σε σχέση με την πανδημία εξέφρασε την πεποίθηση πως «διανύουμε τα τελευταία μίλια πριν από την έξοδο του τούνελ καθώς βρισκόμαστε στην κορύφωση του τρίτου πανδημικού κύματος»  και απηύθυνε έκκληση για «τη σημασία της ατομικής ευθύνης και στην υγεία», που,  όπως είπε, «τελικά αφορά ολόκληρη την κοινότητα»  
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα