back to top
31.3 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

31.3 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

1.626 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ . Από αυτά τα 834 εντοπίζονται στην Αττική και τα 145 στη Θεσσαλονίκη . 53 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊο και συνολικά 7091 από την αρχή της πανδημίας. 564 ασθενείς covid νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Εστία 16 κρουσμάτων κορονοϊού, εντοπίστηκε στο γηρο-ψυχιατρικό τμήμα του Δρομοκαΐτειου.

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες διενήργησαν το Σάββατο, 13.03.2021 συνολικά 77.465 ελέγχους και κατέγραψαν 1.652 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 532 χιλιάδες 700€.

Ανοιχτή θα είναι αύριο η Βαρβάκειος αγορά για τις τελευταίες προμήθειες των σαρακοστιανών. Ανοικτά θα είναι επίσης αύριο Καθαρά Δευτέρα , μίνι μάρκετ, ιχθυοπωλεία και φούρνοι, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ.

Ανοιχτά τα πάρκα για το έθιμο του χαρταετού το οποίο μπορεί να γίνει σε κοντινή απόσταση από τον τόπο κατοικίας και με τήρηση των αποστάσεων . Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών θα διενεργεί αύριο, δωρεάν rapid test στο Πεδίο του Άρεως και στο Πάρκο Τρίτση.

Ακόμη ένας κατηγορούμενος για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη οδηγείται στη φυλακή. Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα έκριναν προφυλακιστέο τον 22χρονο κατηγορούμενο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του αστυνομικού. Ελεύθεροι αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

Οι πράξεις της Τουρκίας πρέπει να δείξουν εναρμόνιση με τις αρχές και τους στόχους της Αιγύπτου, ώστε οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες να επιστρέψουν στην κανονικότητα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές ανάμεσα στο Κάιρο και την Αγκυρα, αλλά διευκρίνισε ότι ο διάλογος είναι περιορισμένος, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων.

Στην Γερμανία ήττα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με σημαντικές απώλειες και πιθανότατα διατήρηση των σημερινών κυβερνητικών συμμαχιών δείχνουν οι πρώτες επίσημες εκτιμήσεις για τις εκλογές τόσο στη Βάδη – Βυρτεμβέργη όσο και στη Ρηνανία – Παλατινάτο. Το προβάδισμά στη Βάδη-Βυρτεμβέργη διατηρούν οι Πράσινοι, ενώ ενισχύεται και η παρουσία τους στη Ρηνανία-Παλατινάτο.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ

Λάρισα-Ολυμπιακός, 1-3

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός, 1-0

Άρης-ΟΦΗ 1-0

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα, 0-1

Λαμία-Ατρόμητος.0-0

Βόλος-ΑΕΚ 1-0 , και

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 2-1

Και ο καιρός…

Νεφώσεις και τοπικές βροχές για αύριο Καθαρά Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-15 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι Δυτικοί έως 5 μποφόρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα