back to top
30 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

30 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Για νίκη-πρόκριση η ΑΕΚ στην Άγκυρα

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουρκ Τέλεκομ για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League, σε ένα ματς-τελικό για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η πιο σημαντική μέρα για την ΑΕΚ είναι η σημερινή, καθώς αντιμετωπίζει την Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα για την 5η αγωνιστική του Top-16 του Basketball Champions League στις 19:00, ΕΡΤ3, με στόχο μόνο τη νίκη.

Η Ένωση μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες από Στρασμπούρ και Νίζνι, έπεσε στο 2-2 στον 11ο όμιλο και χρειάζεται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο στο αποψινό παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει διεκδικήτρια της πρόκρισης στους “8”.

Το θετικό για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι πως έχει σημαντικές επιστροφές παικτών, αφού επανήλθαν στη δράση οι Ζήσης και Γιάνκοβιτς, που αγωνίστηκαν κανονικά στην εκτός έδρας νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Άρη το Σάββατο.

Στα συν και η επιστροφή του Μορέιρα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, προσφέροντας μία ακόμα μία λύση στους ψηλούς, καθώς θα απουσιάσουν οι σέντερ Σλότερ και Γόντικας.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Άγκυρα μόνο για τη νίκη και όχι για την υπεράσπιση του +9 του πρώτου γύρου. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι αν κάνουν το «2 στα 2» στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα βρεθούν στο Final 8 της διοργάνωσης χωρίς να μπλέξουν σε σενάρια και ισοβαθμίες.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Μάνουελ Ματσόνι (Ιταλία) και Λουίς Καστίγιο (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα