back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Παράταση στις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων

Διαβάστε επίσης

Από σήμερα έως και τις 30 Οκτωβρίου -κατά περίπτωση- υποβάλλονται από τους εργοδότες οι αιτήσεις ένταξης στον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, η ισχύς του οποίου έχει παραταθεί έως το τέλος του έτους.

Οι επιχειρήσεις- εργοδότες μπορούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, εφόσον πληρούν τα απαραίτητα οικονομικά κριτήρια, τα οποία είναι τα ίδια με αυτά που ισχύουν για την ένταξή τους κατά τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Για τους μήνες Οκτώβριο έως και Δεκέμβριο στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» εντάσσονται οι εργαζόμενοι, που έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας, πλήρους απασχόλησης κατά την 30η Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα:

Για τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ – Α’ ΦΑΣΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, οι αιτήσεις από επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό καθρίζεται από σήμερα έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση παραμένει η υποχρέωση γνωστοποίησης εκ των προτέρων κάθε αλλαγής ή τροποποίησης της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, για τον Οκτώβριο.

– Για τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ – B’ ΦΑΣΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα έως και τις 11 Οκτωβρίου.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα