back to top
18.3 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

18.3 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Δόξα Ορεστιάδας: Όταν το ποδόσφαιρο αλληλεπιδρά με την κοινωνία

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Ορεστιάδας να δημιουργήσει 2 φανέλες με κοινωνικά μηνύματα, ένα για αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης και ένα για την στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Συγκεκριμένα, οι εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζονται οι παίκτες της ομάδας είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα της Παλαιστίνης και εκείνα του ουράνιου τόξου, δηλαδή της rainbow flag, σύμβολο κατά των διακρίσεων και της διαφορετικότητας στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ενίσχυση οικογενειών, που έχουν ανάγκη

Οι παραγγελίες, για τις φανέλες, που δέχτηκε η ομάδα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι παίκτες, ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και έτσι αποφάσισαν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις να διατεθούν σε οικογένειες της περιοχής, που έχουν ανάγκη.

It’s Not All About Football

Με σύνθημα It’s Not All About Football, η αυτοδιαχειριζομενη ομάδα Δόξα Ορεστιάδας, στη  σελίδα της, στο  facebook αναφέρει:  «Ακριβώς επειδή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό υπάρχει κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο, από μια νίκη ή μια ήττα, επιλέγουμε να ταξιδέψουμε το μήνυμά μας μέχρι το πιο απομακρυσμένο γήπεδο του βορείου Έβρου!»

Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει το έργο της ομάδας μπορεί να κάνει την παραγγελία του μέσω της σελίδας της, στο facebook

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα