back to top
21.8 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

21.8 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Για το πρώτο διπλό στο Μιλάνο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 12η αγωνιστική της Euroleague, με μοναδικό στόχο την πρώτη της εκτός έδρας νίκη.

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φιλοξενείται από την Αρμάνι στο Μιλάνο στις 21:30-Novasports PRIME, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-4, ενώ η Αρμάνι είναι 2 θέσεις ψηλότερα, με ρεκόρ 8 νίκες και 3 ήττες.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Μιλάνο χωρίς προβλήματα, καθώς μοναδική απουσία είναι αυτή του Μιχάλη Λούντζη ο οποίος αγωνίστηκε χθες με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία για το «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου. Στην δωδεκάδα βρίσκεται ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την Δευτέρα λόγω γαστρεντερίτιδας και δεν αποκλείεται να πάρει περισσότερο χρόνο.

Η Αρμάνι θα έχει ξανά στη διάθεση της ξανά μετά από ένα μήνα τον Μάλκολμ Ντιλέινι ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς γκαρντ, Τομάσο Μπαλντάσο, ο οποίος θα αντικαταστήσει πιθανότατα στο ρόστερ τον Τζέριαν Γκραντ.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα