back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Β. Κόκκαλης: Ομαλή η πρόσβαση σε όλα τα σχολεία, έγιναν οι απαιτούμενοι καθαρισμοί

Διαβάστε επίσης

 

«H πρόσβαση σε όλα τα σχολεία είναι ομαλή, έγιναν οι απαιτούμενοι καθαρισμοί», διαβεβαίωσε μέσω του Αθήνα 984, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στον Γιώργο Αποστολίδη.

Μια εβδομάδα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα, επισήμανε ωστόσο ότι «τα προβλήματα παραμένουν σε Δήμους της Αττικής όπως στην Πεντέλη, στα Μελίσσια, τον Διόνυσο, τα Βίλια και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», υπογραμμίζοντας την προσπάθεια από πλευράς Περιφέρειας για επίλυσή τους, ενώ εκτίμησε πως «στη διάρκεια της ημέρας θα έχουν όλα τακτοποιηθεί».

Ο κ Κόκκαλης είπε ότι τα συνεργεία εκτός από τις δυσκολίες λόγω του χιονιά, είχαν να αντιμετωπίσουν και τα πεσμένα κλαδιά δέντρων στις περιοχές Ζωγράφου, Βύρωνα, Μελισσίων και Αργυρούπολης» και σημείωσε τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στην προσπάθεια των Δήμων να τα απομακρύνουν, καθώς , όπως είπε, «δεν διαθέτουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό».

Για τα Βίλια ειδικότερα ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν αποκλεισμοί κεντρικών δρόμων, εκτός από κάποια ανηφορικά κομμάτια, στα οποία ακόμη εντοπίζονται προβλήματα, που θα αποκατασταθούν στη διάρκεια της ημέρας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα