back to top
29 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

29 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Indian Wells: Απαιτητική κλήρωση για τη Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Με την κλήρωση του κυρίως ταμπλό των γυναικών, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του σπουδαίου τουρνουά BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τις πιθανές αντιπάλους της στο 2ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης καθώς και τις διασταυρώσεις της στην συνέχεια του τουρνουά.

Έχοντας το Νο6 του ταμπλό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια περνάει χωρίς αγώνα στον 1ο γύρο και περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Σινιάκοβα-Μπέγκου στη φάση των “64” του θεσμού.

Κόντρα στην 25χρονη Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55) η Σάκκαρη έχει ρεκόρ 2-2 ενώ απέναντι στη Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου (Νο72) προηγείται 2-1.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει το σκόπελο του 2ου γύρου, η Μαρία διασταυρώνεται με την πολύ έμπειρη και επικίνδυνη 27-Πέτρα Κβίτοβα στη φάση των “32”, έχοντας ένα ισορροπημένο ρεκόρ κόντρα στην αριστερόχειρα Τσέχα (3-3). Στους “16”, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ονς Ζαμπέρ, Νο9 του ταμπλό.

Η Μαρία έχει κληρωθεί στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με το Νο2, Αρίνα Σαμπαλένκα που είναι και η πιθανή της αντίπαλος στα προημιτελικά ενώ μαζί τους βρίσκονται και οι 4-Ανέτ Κονταβέιτ, 5-Πάολα Μπαντόσα.

πηγή-tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα