back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 14-03-2022

Διαβάστε επίσης

Νέα Υόρκη, καπνό, κυνισμό και χιούμορ έχει η πρόταση μας για σήμερα. Όλα αυτά απαντούν σε ένα όνομα Φραν Λίμποβιτς. Η αντισυμβατική Νεοϋορκέζα συγγραφέας και κριτικός , θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για μια απρόβλεπτη συζήτηση με τη Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος, Αφροδίτη Παναγιωτάκου. Η συζήτηση της Τρίτης θα μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο Youtube.

Αν ωστόσο δεν γνωρίζεται τι έστι Φραν Λίμποβιτς προτείνουμε να παρακολουθήσετε στο Netflix τη σειρά ντοκιμαντέρ Pretend it’s a city σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκοτσέζε.

Είναι μια σειρά επτά ημίωρων επεισοδίων, στην οποία επί τρεισήμισι ώρες η Φραν Λίμποβιτς μιλάει, καπνίζει και περπατά τους δρόμους της πόλης και ο Μάρτιν Σκοτσέζε είναι συνεχώς ξεκαρδισμένος στα γέλια.

Μέσα από τις χαλαρές τους συζητήσεις η συγγραφέας αποκαλύπτει την τολμηρή και αντισυμβατική ζωή της, απ’ όταν δούλευε ως η μόνη γυναίκα ταξιτζού στην ΝΥ , μέχρι και τη συνεργασία της με το Interview και τον Αντι Γουόρχολ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα