back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο τραγουδιστής Κώστας Τριανταφυλλίδης…SOLO στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 9.84!
Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.
Κυριακή 27 Μαρτίου στο μικρόφωνο ο τραγουδιστής Κώστας Τριανταφυλλίδης.
Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε  μέσα από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και κατέληξε σε σπουδές Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής.
Η συνεργασία του και οι κοινές περιοδείες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, η συνεργασία του και δισκογραφικά με τον Γιώργο Νταλάρα, η πρώτη του συνεργασία με τη Μαρινέλλα, οι  παρουσίες του μαζί με την Βίκυ Μοσχολιού και τον Γιάννη Σπανό, με τη Σωτηρία Λεονάρδου, τον Αντώνη Καλογιάννη και τον Χρήστο Λεοντή χαρακτηρίζουν την πορεία του.
Η μεγάλη επιτυχία όμως και η γνωριμία με το μεγάλο κοινό ήρθε το 2019 όταν ο  Κώστας Τριανταφυλλίδης ερμήνευσε με συγκινητικό τρόπο εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας στην ταινία «Ευτυχία».
Στην μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία των τελευταίων ετών,  ο ερμηνευτής ξεδίπλωσε το ταλέντο του και έδωσε το δικό του στίγμα στο συγκλονιστικό «Όνειρο Απατηλό» σε διασκευή Μίνου Μάτσα.
Αυτή την εποχή, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης κυκλοφόρησε  το νέο του τραγούδι με τίτλο «Στην αλλαγή της ώρας»,  που έγραψε η Ειρήνη Ψημίτη, μια ερωτική μπαλάντα για το χρόνο και πως τον βιώνουμε προσωπικά και συντροφικά.
Ταυτόχρονα, ετοιμάζει μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τον Νίκο Ζούδιαρη και για δύο Παρασκευές 1 και 15 Απριλίου θα εμφανιστεί στην μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Επιμέλεια εκπομπής: Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα