back to top
22.8 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

22.8 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθνική Ελλάδας: Πρεμιέρα στο Βουκουρέστι για τον Πογιέτ

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ρουμανία  στο Βουκουρέστι σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για το Nations League, το οποίο εκκινεί στις 6 Ιουλίου με το ματς κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Στο φιλικό απέναντι στη Ρουμανία στις 20:15,OPEN TV, COSMOTE SPORT 1HD, ξεκινάει επίσημα η εποχή Γκουστάβο Πογέτ για την Εθνική Ελλάδας. Στον αγωνιστικό χώρο του Σταντιονούλ Στεάουα θα δώσει το πρώτο δείγμα της φιλοσοφίας του ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής.

Στις τρεις μόλις προπονήσεις που έκανε ο Πογιέτ δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αρχική 11αδα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα παρατάξει την Ελλάδα με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια φαβορί είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ μπροστά του μάλλον θα έχει το δίδυμο Χατζηδιάκος – Μαυροπάνος. Στα αριστερά της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί ο Κώστας Τσιμίκας, ενώ στο άλλο άκρο διεκδικούν μία θέση οι Λύρατζης – Ρότα.

Σε τριάδα στον άξονα τα επικρατέστερα ονόματα είναι οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας, τρεις παίκτες με αρκετά αγωνιστικά λεπτά στις ομάδες τους και καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο ένα άκρο της επίθεσης πιθανότατα θα παίξει ο Πέλκας. Η άλλη πλευρά της επίθεσης παραμένει ανοιχτή, με Λημνιό, Μάνταλο να είναι οι επικρατέστεροι. Τέλος, ένας εκ των Παυλίδη – Γιακουμάκη θα αγωνιστεί στη γραμμή κρούσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα