back to top
35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Δύο «εισιτήρια» για το Κατάρ βρίσκουν τον κάτοχο τους

Διαβάστε επίσης

Τα δύο από τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά «εισιτήρια» για το Μουντιάλ του Κατάρ θα βρουν σήμερα τον κάτοχο τους, με την Ουαλία να περιμένει προκειμένου να αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ Σκωτίας και Ουκρανίας, σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δέκα ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εξασφαλίσει ήδη τις θέσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία

Μετά τη συγκλονιστική νίκη στις καθυστερήσεις του ημιτελικού επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας, η Βόρεια Μακεδονία απέχει τώρα μόλις μία νίκη από το να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο, η ομάδα του Μπλαγκόγια Μιλέφσκι θα βρεθεί απέναντι στην Πορτογαλία και μάλιστα μέσα στο σπίτι της, στο Ντραγκάο του Πόρτο. Οι νικητές του EURO 2016, με τον θρυλικό Κριστιάνο Ρονάλντο στις τάξεις τους, νίκησαν (3-1) την Τουρκία στον ημιτελικό τους και επιδιώκουν να εξασφαλίσουν θέση για το έκτο στη σειρά Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στους ημιτελικούς των play off, η Πολωνία έφτασε ξεκούραστα στους τελικούς, μιας και μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας, προκρίθηκε χωρίς αγώνα. Αντίπαλος της είναι η Σουηδία η οποία προκρίθηκε μετά από έναν συναρπαστικό ημιτελικό κόντρα στην Τσεχία, 1-0 στην παράταση.

Τρίτη 29/3 (21:45)
Πολωνία-Σουηδία Cosmotesport1 και OPEN TV
Πορτογαλία-Β. Μακεδονία Cosmotesport2
Ουαλλία-Σκωτία/Ουκρανία: Δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα