back to top
27.8 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

27.8 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Στα 4.284 τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με δικαίωμα ψήφου στην ψηφοφορία

Διαβάστε επίσης

Μέσα από ένα εκλογικό σώμα 4.284 μελών με δικαίωμα ψήφου, θα προκύψει το «ναι» ή το «όχι» των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις τρεις συμβάσεις με τις οποίες «συνδέεται» ο Α.Ο. με το σχέδιο της «Διπλής Ανάπλασης», στην αυριανή ψηφοφορία.

Η διοίκηση του Α.Ο., δημοσιοποίησε την τελική λίστα των μελών του Ομίλου που έχουν δικαίωμα για να ψηφίσουν στην αυριανή διαδικασία, η οποία είναι αυξημένη κατά 80 άτομα, σε σχέση με την προ ημερών ενημέρωση, καθώς τη Δευτέρα (28/3) πιστοποιήθηκε η έγκαιρη διευθέτηση όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων και των τελευταίων μελών που θέλησαν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία κι έχουν (τουλάχιστον) ένα χρόνο «παρουσίας» στο μητρώο μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» του γηπέδου της Λεωφόρου, ξεκινώντας στις 12:00 της Τετάρτης (30/3) και θα ολοκληρωθεί στις 19:00.

Για να υπερψηφιστούν οι δύο διμερείς συμβάσεις που έχουν συμφωνηθεί με το Δήμο Αθηναίων και με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η μία τριμερής με το Δήμο Αθηναίων και την ΑΕΠ Ελαιώνα, απαιτούνται τα 2/3 των ψήφων απ’ τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά στην Ιστορία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, θα ισχύσει και η επιστολική ψήφος για μέλη του Ερασιτέχνη που βρίσκονται στην περιφέρεια ή εκτός Ελλάδας, με τις επιστολές να αποστέλλονται στα χέρια της εφορευτικής επιτροπής, έως και 48 ώρες πριν την εκλογική διαδικασία.

πηγή-ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα