back to top
22.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

22.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Αισιοδοξία στην Μπάγερν για παραμονή του Λεβαντόβσκι

Διαβάστε επίσης

Η Μπάγερν φαίνεται να έχει αρχίσει να κερδίζει το χαμένο έδαφος με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Χέμπερτ Χάινερ να παρουσιάζεται αισιόδοξος στην Bild, αναφέροντας πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία συνάντηση.

Η Μπάγερν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει και να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια που ήθελαν τον Πολωνό σταρ να έχει αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του τη νέα σεζόν θορύβησαν τους Βαυαρούς, οι οποίοι έσπευσαν να ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που συνδέθηκε πιο έντονα με τον Λεβαντόβσκι, ωστόσο, ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Χέρμπερτ Χάινερ, μιλώντας στην Bild επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον παίκτη για την επέκταση του συμβολαίου του.

“Έγινε μια συζήτηση με τον Λεβαντόβσκι και έχει προγραμματιστεί μια δεύτερη. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν”, δήλωσε ο ισχυρός άντρας της ομάδας, ο οποίος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του 33χρονου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα