back to top
28.8 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

28.8 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Μαθήτριες στο Αγρίνιο έκοψαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό

Διαβάστε επίσης

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία δέκα μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου αποδεικνύει ότι τα παιδιά μπορούν να δώσουν στους μεγαλύτερους συγκλονιστικά μαθήματα ανθρωπιάς, φιλότιμου και αλληλεγγύης. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress, οι μαθήτριες έκοψαν και δώρισαν τα μαλλιά τους σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη.

Οι δέκα μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου συμμετείχαν τη Δευτέρα στη δράση εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα που διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κομμωτών Αγρινίου και Περιχώρων στόχος της οποίας είναι η ευαισθητοποίηση με βιωματικό τρόπο στη σημασία της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Μέλη του Συλλόγου προσέφεραν δωρεάν κούρεμα στις μαθήτριες, οι οποίες δώρισαν τα μαλλιά τους προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες που θα διατίθενται δωρεάν από το σύλλογο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και στο «Άλμα Ζωής».

Οι μαθήτριες είναι οι Αντώνογλου Παναγιώτα, Βασκαντήρα Μαρίνα (Α΄ Γυμνασίου), Ρέντζου Εμμέλεια (Β΄ Γυμνασίου), Γαλάνη Κερασία, Γκουρνέλου Μελίνα, Κολύδα Αικατερίνη, Κούρτη Σταματία, Παύλου Αγγελική (Α΄ Λυκείου), Κονδύλη Δέσποινα, Πάνου Ραφαέλα – Σπυριδούλα (Β΄ Λυκείου) .Η δράση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόταση της φιλολόγου του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, Βασιλικής Πλάκα και κατόπιν σχετικής έγκρισης του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου, αλλά και του Υπουργείου Παιδείας.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα