back to top
28.8 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

28.8 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Όχι» στην αποφυλάκιση Λαγού και άλλων τριών-Στις 26/7 η επόμενη δικάσιμος

Διαβάστε επίσης

Ομόφωνα απερριψε το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας τις αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης ποινής που ζητούσαν τέσσερις καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται, ότι σχετικά αιτήματα είχαν υποβάλλει ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος επικαλούμενοι ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή. Σημειώνεται, ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απόρριψη των αιτημάτων, απόφαση που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.

«Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών» ανέφερε πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος και σήμερα ισχυρίστηκε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος . «Δολοφόνος είσαι!» φώναξε η Μάγδα Φύσσα.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής διέκοψε για τις 26 Ιουλίου προκειμένου να κρίνει το αίτημα αναβολής του Νίκου Μιχαλολιάκου. Το δικαστήριο ζήτησε ένα πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του και πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθεί η υγεία του

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα