back to top
34.3 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

34.3 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

«Τουρισμός για Όλους»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5 και 6

Διαβάστε επίσης

Καταιγισμό αιτήσεων δέχεται από χθες το μεσημέρι η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης διακοπών «Τουρισμός για Όλους».

Aπό τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, δηλαδή μέσα σε μόνο ένα 24ωρο οι αιτήσεις έσπασαν το φράγμα των 170.000. Υπενθυμίζεται ότι χθες, μπορούσαν να υποβάλλουν αίτηση μόνο τα ΑΦΜ με λήγοντα από 1 έως και 3.

Η πλατφόρμα του «Τουρισμός για Όλους» σήμερα δέχεται αιτήσεις από τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5 και 6. Από τη Δευτέρα, ωστόσο, θα ανοίξει για όλα τα ΑΦΜ. Να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης για το «Τουρισμός για Όλους» θα λήξει στις 23:59 της προσεχούς Πέμπτης 21ης Ιουλίου.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των πολιτών, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί το πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα