back to top
28.3 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

28.3 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαθμολογία UEFA: Παρέμεινε στην 16η θέση η Ελλάδα, στο Europa ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Η νίκη του Άρη επί της Γκόμελ έδωσε 250 βαθμούς στην Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA που παρέμεινε στη 16η θέση αλλά λόγω της ήττας του Ολυμπιακού η χώρα μας έχασε την ευκαιρία να περάσει ξανά στη 15η.

Η Ευρωπαϊκή βραδιά την Τετάρτη (28/7) δεν κύλησε όπως θα ήθελαν όλοι οι Έλληνες με δύο νίκες από τον Ολυμπιακό και τον Άρη επί Μακάμπι Χάιφα και Γκόμελ αντίστοιχα. Οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν την ήττα με 4-0 από τους Ισραηλινούς και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League και το μόνο καλό στη μάχη της Ελλάδας στην UEFA είναι πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη και πλέον θα προσπαθήσει να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Βαθμούς στην Ελλάδα και μάλιστα 250 πόντους, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε μόνο ο Άρης που κέρδισε με 2-1 τη Γκόμελ και συνεχίζει στον 3ο προκριματικό του Europa Conference League.

Η Ελλάδα παρέμεινε στην 16η θέση αλλά από τη στιγμή που η ήττα του Ολυμπιακού δεν έφερε επιπλέον πόντους δεν κατάφερε να ξεπεράσει ξανά την Ελβετία.

Όλα στη μάχη της UEFA τη φετινή σεζόν θα κριθούν από το πόσες από τις τέσσερις ομάδες Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός θα καταφέρουν εν τέλει να βρεθούν στους ομίλους.

Δείτε την κατάταξη χωρών της UEFA:

Βαθμολογία UEFA: Έμεινε 16η η Ελλάδα, Europa ο Ολυμπιακός

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα