back to top
28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

EuroBasket 2022: Για το 3/3 η Εθνική απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία

Διαβάστε επίσης

Το 3 στα 3 θα επιδιώξει η Εθνική ομάδα μπάσκετ, καθώς με νίκη θα σφραγίσει το εισιτήριο για τη β’ φάση του EuroBasket 2022, αυτή των νοκ άουτ, που θα φιλοξενηθεί εξ ολοκλήρου πια στο Βερολίνο.

Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία στις 18:00-ΕΡΤ1, είναι χαμηλότερου βαθμού δυσκολίας συγκριτικά με αυτούς που προηγήθηκαν απέναντι στην Κροατία και της οικοδέσποινας Ιταλίας. Όμως πάντα ο αδύναμος δεν έχει τίποτα να χάσει και παίζει με έλλειψη πίεσης ή άγχους για το αποτέλεσμα.

Οι Βρετανοί δεν δείχνουν ικανοί ν’ απειλήσουν την Ελλάδα, έχοντας ένα σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων που στα πρώτα δύο ματς του τουρνουά έχει ηττηθεί με διαφορές μεγαλύτερες των 20 πόντων.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα πάει σε ροτέισον, μοιράζοντας περισσότερο τον χρόνο μεταξύ βασικών και πάγκου. Βέβαιο θεωρείται πως ο Γιώργος Παπαγιάννης θα πάρει περισσότερο χρόνο, έτσι ώστε να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό στο παρκέ, σε αντίθεση με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που ακόμη σε είναι σε θέση να βάλει ένταση στην προπόνησή του. Ανεβάζει μεν ρυθμούς, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα παίξει με τους Εσθονούς την ερχόμενη Πέμπτη πριν από το ταξίδι για το Βερολίνο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα