back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές από 26χρονο, κατά τη διάρκεια συμπλοκής με δύο νεαρούς έξω από καντίνα, σε περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Συνελήφθη 19χρονος φίλος του για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της συμπλοκής, φέρεται να ήταν, η προτεραιότητα στην ουρά για την καντίνα.

Σορός άνδρα, ανασύρθηκε από βάραθρο λεγόμενο “τρύπα Τατάρνας, στον Τριπόταμο Ευρυτανίας. Στην περιοχή γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό 42χρονου αστυνομικού ο οποίος αγνοείτο. Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί σε δρόμο κοντά στη φυσική τρύπα.

Σήμερα οδηγείται στις δικαστικές αρχές η 37χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον του συζύγου της, στην Κρήτη.

Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι πλήττονται από διακοπές ηλεκτροδότησης μετά τις πρόσφατες ρωσικές επιδρομές σε ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, οι περιοχές που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι το Κίεβο, η επαρχία του Κιέβου, το Χάρκοβο και άλλες περιοχές στα δυτικά και βόρεια της χώρας.

Στο μεταξύ, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών προέτρεψε το Κίεβο και τη Μόσχα να ανανεώσουν τη συμφωνία που επέτρεψε την επανέναρξη των εξαγωγών σιτηρών από τα λιμάνια της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα, υπογραμμίζοντας ότι είναι απαραίτητη για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια. Παράλληλα, ζήτησε την πλήρη εφαρμογή της σχετικής συμφωνίας που διασφαλίζει ότι τα σιτηρά και τα λιπάσματα από τη Ρωσία θα διοχετεύονται στην παγκόσμια αγορά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν καταδίκασε την «απεχθή» επίθεση σε βάρος του Πολ Πελόζι, συζύγου της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι. “Κάθε ευσυνείδητος πολίτης οφείλει να αποδοκιμάσει απερίφραστα τη βία στην πολιτική μας, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων” δήλωσε ο Μπάιντεν σε ομιλία του στη Φιλαδέλφεια. Ο 82χρονος Πολ Πελόζι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα που υπέστη στο κρανίο μετά από επίθεση με σφυρί που δέχθηκε από άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας Πελόζι.

Και ο καιρός

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Αττική. Θερμοκρασία από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα