back to top
34.2 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

34.2 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον Ρέντη μετά από μια βδομάδα ξεκούρασης, με τον Μίτσελ να μην έχει στη διάθεση του 16 ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός μετά από μια βδομάδα ξεκούρασης επέστρεψε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τη «χειμερινή προετοιμασία» του.

Ο μισός Ολυμπιακός έπιασε δουλειά στον Ρέντη, υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των παικτών που βρίσκονται στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσους είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και φυσικά τους τραυματίες.

Ο Μίτσελ είχε το μισό ρόστερ στην πρώτη προπόνηση, καθώς οι Πιέρ Κούντε, Παπ Αμπού Σισέ, Ινμπόμ Χουάνγκ και Ουί Τζο Χουάνγκ είναι στο Κατάρ, ενώ οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Παναγιώτης Ρέτσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Αλέξανδρος Καλογερόπουλος, Ντορόν Λάιντνερ, Όλεγκ Ρεαμπτσιουκ, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Χάμες Ροντρίγκες είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες.

Ξεχωριστές περιπτώσεις αποτελούν οι Ματιέ Βαλμπουενά, Τόμας Βατσλίκ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που είναι τραυματίες, σε στάδιο αποθεραπείας και είναι κανονικά στο προπονητικό κέντρο, αλλά δεν ακολουθούν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα