back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε

Διαβάστε επίσης

Ένα παιχνίδι πρόκληση περιμένει τον Ολυμπιακό, τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, υποδεχόμενος στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε στις 20:00-Novasports 4, με στόχο να μπουν με το… δεξί στη «διαβολοβδομάδα» και να πλησιάσουν πιο πολύ την τουρκική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι εντός της τετράδας με ρεκόρ 8-4, με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη είναι μόνο στην κορυφή με 10-2. Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία ιστορική νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, την οποία συνέτριψε 117-71, καταρρίπτοντας παράλληλα διάφορα ρεκόρ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει δύο αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι Τόμας Γουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, καθώς αμφότεροι έχουν ενοχλήσεις. Η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη, όπως και του Τάρικ Μπλακ, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με τη Βίρτους Μπολόνια.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, πέρασε από το Βερολίνο, όπου νίκησε άνετα 104-75 την Άλμπα. Στη συνέχεια στο πρωτάθλημα Τουρκίας φιλοξένησε την Τουρκ Τέλεκομ, από την οποία γνώρισε την ήττα 82-75, μέσα στο γήπεδό της. το δεύτερο κακό για τους πρωταθλητές Τουρκίας ήταν η απώλεια του Τζόναθαν Μότλι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 10-15 ημέρες. Πλην του Μότλι, ο Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στους Σκότι Γουίλμπεκιν, Ντισόν Πιερ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, όπως και στον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στη σεζόν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα