back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Μετωπική» Θεοδωρικάκου – Σκουρλέτη στη Βουλή με φόντο την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, σημειώθηκε στη Βουλή.

«Για ιδεοληπτική στάση και έμφυτη αλλεργία του ΣΥΡΙΖΑ προς τους αστυνομικούς», έκανε λόγο ο κ.Θεοδωρικάκος,με τον κ.Σκουρλέτη να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «διαπαιδαγωγεί τους αστυνομικούς ώστε να βλέπουν αρνητικά τους Ρομά και τους νέους ανθρώπους» και ότι « ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο της βίας και του αυταρχισμού».

Απαντώντας ο κ.Θεοδωρικάκος,είπε ότι δεν υπάρχει Έλληνας αστυνομικός που να θέλει να αφαιρέσει τη ζωή κάποιου ανθρώπου και για τις τραγικές στιγμές που μπορεί να υπάρξουν,αυτές θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη. « Μην παίζετε με τη θλίψη της κοινωνίας», είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ,κατηγορώντας τον για καταστροφολογία και για συλλήβδην επιθέσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβηκαν,όταν ο κ.Θεοδωρικάκος ενοχληθείς που ο κ.Σκουρλέτης τον διέκοπτε συνεχώς, του είπε σε έντονο ύφος: «Αυτούς τους ανέξοδους τραμπουκισμούς να τους κάνετε στην Κουμουνδούρου…Να σας χαίρετε ο αρχηγός σας».

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο κ.Σκουρλέτης χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αναφορές του υπουργού σε τραμπουκισμούς, λέγοντας ότι «θυμίζουν εποχές ΕΚΟΦ και παραπέμπουν σε χρυσαυγίτικη κουλτούρα».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα