back to top
27.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

27.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η Σάκκαρη έστειλε την Ελλάδα στα τελικά του United Cup

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη, νίκησε σχετικά εύκολα στα δύο σετ την Ελίζ Μέρτενς και η Ελλάδα θα διεκδικήσει αύριο την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup.

H 27χρονη τενίστρια (Νο.6) επικράτησε με 6-1, 7-5 της Βελγίδας (Νο.29) σε 82 λεπτά και πέτυχε τη δεύτερη νίκη που χρειαζόταν η ελληνική ομάδα για να εξασφαλίσει την πρωτιά στο Group A.

Ό,τι και να γίνει στη συνέχεια της σειράς με το Βέλγιο (είμαστε τώρα στο 2-1) η Ελλάδα έχει περάσει στον τελικό του Περθ, όμως καλό θα ήταν να κυνηγήσει τις νίκες για να βελτιώσει το ρεκόρ της στο γκρουπ ώστε να έχει πιθανότητες πρόκρισης στην τετράδα ως καλύτερη φιναλίστ σε περίπτωση ήττας αύριο.

Η αντίπαλός της θα είναι μια εκ των Κροατία και Γαλλία, με την ομάδα του Μπόρνα Τσόριτς να είναι το φαβορί, καθώς προηγείται από χθες με 2-0.

O Στέφανος Σακελλαρίδης σημείωσε τεράστια νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1 (5-7, 6-1, 6-3) του Ζιζού Μπεργκς και έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα, καθώς προηγείται με 3-1 του Βελγίου (σ.σ. ακολουθεί το διπλό).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ελληνας πρωταθλητής (Νο803) αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ATP διοργάνωση και επικράτησε του αντιπάλου του που είναι Νο 129.
Ο 18χρονος τενίστας παρά το γεγονός ότι έχασε οριακά το πρώτο σετ κατάφερε να βρει τα χτυπήματα και να νικήσει με ευκολία τα άλλα δύο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα