back to top
29.8 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

29.8 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Δ. Μίχας: Με επίκεντρο σήμερα τη Βαρβάκειο, η Φιλαρμονική του Δ. Αθηναίων γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πόλης

Διαβάστε επίσης

Τις φετινές Απόκριες, ο Δήμος της Αθήνας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με δράσεις, παραδοσιακά δρώμενα, καρναβαλικές διαδρομές, συναυλίες και πάρτι στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης

Επίκεντρο των εκδηλώσεων που ξεκινούν σήμερα, η Βαρβάκειος, το πλέον χαρακτηριστικό τοπόσημο της αθηναϊκής Τσικνοπέμπτης, όπου λίγο μετά τις 11, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα καλωσορίσει τους πολίτες με αποκριάτικους ρυθμούς.

«Θα ακούσετε χαρούμενη, εορταστική μουσική, με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μελωδίες τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο», ανέφερε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, Δημήτρης Μίχας μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη.

Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή!

Όπως τόνισε ο κ. Μίχας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα γεμίσει μελωδίες όλες τις γειτονιές της πόλης. Μεταξύ άλλων, αύριο, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στην πλατεία Πλυτά στον Άγιο Αρτέμιο, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Αγίου Μελετίου και στον Άγιο Παύλο ενώ την προσεχή Κυριακή, με άκρως αποκριάτικη διάθεση, η Φιλαρμονική θα υποδεχτεί τα παιδιά, τα οποία θα ξεφαντώσουν με μουσική, χορό, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους στο καθιερωμένο ραντεβού των μικρών καρναβαλιστών στη μεγαλύτερη παιδική αποκριάτικη γιορτή στο Ζάππειο από τις 11:00 έως τις 14:30.

«Στόχος μας είναι να χαρίσουμε νότες χαράς και αισιοδοξίας μέσα στην πόλη. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πάντα ζεστή. Αν και …απόφοιτοι Λυκείου, καλά τα πάμε», πρόσθεσε, σχολιάζοντας με χιούμορ την εξίσωση των πτυχίων των καλλιτεχνών με το απολυτήριο Λυκείου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα