back to top
24.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

24.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Παράσταση διαμαρτυρίας στη γαλλική πρεσβεία από το ΠΑΜΕ

Διαβάστε επίσης

Παράσταση διαμαρτυρίας στη γαλλική πρεσβεία από το ΠΑΜΕ σε ένδειξη αλληλεγγύης στους εργάτες της Γαλλίας, που απεργούν σήμερα σε πανεθνικό επίπεδο για το συνταξιοδοτικό.

Με συνθήματα όπως «Η εργατιά παλεύει και θα νικήσει, από την Ελλάδα μέχρι το Παρίσι» και «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, νίκη στον αγώνα των Γάλλων εργατών», οι διαδηλωτές εξέφρασαν τη στήριξή τους στον αγώνα των εργατών στη Γαλλία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον τεράστιο αγώνα που δίνει η εργατική τάξη της Γαλλίας, με μαζικές διαδηλώσεις, αγωνιστικές δράσεις και απεργίες σε σειρά κλάδων, κόντρα στο τεράστιο όργιο καταστολής και τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση και εργοδοσία.

«Στην Γαλλία συνεχίζονται μαζικές, αγωνιστικές δράσεις και απεργίες σε σειρά κλάδων. Οι δρόμοι της Γαλλίας και χθες το βράδυ είχαν πλημμυρίσει από έναν λαό που διαδήλωνε για τη ζωή του, ενώ σήμερα οργανώνονται απεργιακές συγκεντρώσεις σε μεγάλες βιομηχανίες σε όλη τη χώρα. Την μάχη της περιφρούρησης της απεργίας δίνουν από τα χαράματα οι εργάτες της Γαλλίας με μπλόκα στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους, καταλήψεις εργοστασίων και μεγάλων καταστημάτων και διαδηλώσεις Η εργατική τάξη της Γαλλίας δίνει έναν τεράστιο αγώνα. Και εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους» αναφέρει μεταξύ άλλων.»

Σπύρος Χαλικιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα