back to top
23.3 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

23.3 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Διαβάστε επίσης

Στην «Stark Arena» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στην Παρτιζάν, για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σε μία κατάσταση «Stark Arena», αφού έχει ανακοινωθεί το sold out, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παρτιζάν στις 21:00-Novasports 4, για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αυτή την στιγμή, οι Πειραιώτες είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-8, έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα playoffs και απέχουν μία νίκη μακριά από το να «κλειδώσουν» και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στο 16-13 και την 7η θέση, αλλά «καίγεται» για το ροζ φύλλο, προκειμένου να παραμείνει εντός της οκτάδας.

Αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν πλήρεις στην πρωτεύουσα της Σερβίας, αλλά χωρίς τον προπονητή τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση και έτσι δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή. Χρέη προσωρινού προπονητή θα εκτελέσει ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς, ο οποίος ήταν στην άκρη του πάγκου και κόντρα στην ομάδα από την Ανατολική Αττική.

Από την άλλη, η Παρτίζαν είναι με την ψυχολογία στα ύψη, ξεκούραστη και δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα