back to top
24.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

24.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Super League: Ζήτησαν ισονομία και elite διαιτητές οι ομάδες των πλέι οφ

Διαβάστε επίσης

Μέσα σε κλίμα έντασης με φωνές και βαριές εκφράσεις πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Στιβ Μπένετ με τους εκπροσώπους των 6 ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League με αντικείμενο τη διαιτησία.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Β.Μαρινάκης, Κ. Καραπαπάς, την ΑΕΚ οι Δ. Μελισσανίδης, Γ. Κοσμάς, τον ΠΑΟΚ ο Μ. Γκαγκάτσης και διαδικτυακά ο Ι. Σαββίδης, τον Παναθηναϊκό οι Γ. Αλαφούζος, Λ. Μπουτσικάρης τον Βόλο ο Α. Μπέος και τον Άρη ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Π. Μπιλίρης. Υπενθυμίζεται ότι περίπου μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης αποχώρησαν οι κύριοι Αλαφούζος και Μπέος.

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνάντησης υπήρξαν αναφορές για πολύ βαριές εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου και τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν με συνεχείς παρεμβάσεις να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Οι κραυγές μάλιστα διαπερνούσαν ακόμα και τους τοίχους κι έφταναν έξω από το σύσκεψη, ενδεικτικές της τεράστιας έντασης που επικρατούσε.

«Περιμένετε από μένα να σας πω τι είναι η ΕΠΟ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του από την σύσκεψη.

Νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε επισημάνει εντός της σύσκεψης μεταξύ άλλων: «Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ. Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθους, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα