back to top
36.3 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

36.3 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Αρσάκειο: Η οικογένεια του 15χρονου καταθέτει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση του Συμβουλίου των Διδασκόντων του Αρσακείου Ψυχικού για την υπόθεση του μπούλινγκ κατά του 15χρονου μαθητή εκκρεμεί, ενώ το θέμα λαμβάνει πλέον σοβαρότατες  διαστάσεις καθώς η οικογένεια του θύματος έλαβε την δικογραφία και είναι έτοιμη να υποβάλει μηνύσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και παραμέληση ανηλίκων .

Όπως αποκάλυψε ο  δικηγόρος της οικογένειας Σπύρος Δημητρίου  μιλώντας σήμερα στο MEGA η μήνυση θα αφορά σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και  παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Σύμφωνα με χθεσινή συνέντευξη της μητέρας του 15χρονου θύματος στην “Καθημερινή” από τις έξη εμπλεκόμενες οικογένειες μόνο ένας γονέας επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά προσπαθώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις για την επίθεση κατά του παιδιού της . Ενώ οι έξη νταήδες, παρουσία  συμμαθητών και μέσα στην τάξη έδεσαν με πλαστικό νήμα το λαιμό του 15χρονου συμμαθητή τους ο γονέας που επικοινώνησε με τη μητέρα του θύματος τόνισε ότι η οικογένεια υπερβάλει και ότι τουλάχιστον ο γιος του ήθελε να ” γαργαλήσει” το θύμα.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου το συμβούλιο διδασκόντων και η διοίκηση του σχολείου συνεδρίασε χθες στο Αρσάκειο Ψυχικού  για την τυχόν απομάκρυνση των φερόμενων ως δραστών ανηλίκων. “Έχω πληροφορηθεί ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχει διακοπεί για κάποια άλλη μέρα”, τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. Σπύρος Δημητρίου. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η οικογένεια παρέλαβε την δικογραφία ” Όσο κι αν το σχολείο προσπαθεί αυτές τις μέρες να υποβαθμίσει το περιστατικό, με τη μικρή μου εμπειρία διακρίνω ποινικά αδικήματα πολύ σοβαρά, σοβαρά πλημμελήματα και κακουργήματα. Διάβασα μια ιατροδικαστική έκθεση από την εξέταση που διενεργήθηκε στο παιδί και βλέπω τραύματα στον λαιμό του. Περιεδέθη με ένα νήμα, το νήμα έχει διάτρηση το δέρμα, κι αυτό, όπως καταλαβαίνετε, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του”.

Newsroom Αθήνα 984 με πληροφορίες από MEGA

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα