back to top
23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Champions League: Η Ρεάλ κόντρα στην Τσέλσι, ιταλικός εμφύλιος στο Σαν Σίρο

Διαβάστε επίσης

Το Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη με δύο ακόμα σπουδαία παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, ενώ στον ιταλικό “εμφύλιο” η Νάπολι θα αντιμετωπίσει στο Σαν Σίρο τη Μίλαν.

Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της προημιτελικής φάσης του Champions League, με τη Ρεάλ να υποδέχεται στο Μπερναμπέου την Τσέλσι και τη Μίλαν να φιλοξενεί στο Σαν Σίρο τη Νάπολι.

Η Ρεάλ κατεβαίνει στη μάχη των προημιτελικών, κουβαλώντας τον τίτλο του φαβορί, απέναντι στην προβληματική φέτος Τσέλσι. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Μαδρίτη και να φτάσει πιο κοντά στο back to back και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιταλός τεχνικός είναι η απουσία του Φερλάν Μεντί.

Από την άλλη ο Φρανκ Λάμπαρντ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μάουντ, Καντέ, Μπετινέλι, Αθπιλικουέτα και Τιάγκο Σίλβα.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Νάπολι αντιμετωπίζει στο Σαν Σίρο τη Μίλαν. Οι δύο ομάδες τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ τη φετινή σεζόν στη Serie A μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο ηγετικός φορ της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν δεν ξεπέρασε το θέμα στον προσαγωγό κι έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο Σιμεόνε.

Οι δύο αναμετρήσεις ξεκινούν στις 22:00, με τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια της COSMOTE Sport.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα