back to top
32.3 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

32.3 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ

Διαβάστε επίσης

Τον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα της στην εφετινή σεζόν δίνει την Τετάρτη η ΑΕΚ στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 17:30-COSMOTE Sport 5, στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει… «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Η ομάδα από το Ισραήλ έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά, καθώς τερμάτισε ψηλότερα από την Ένωση στη φάση των «16», και το αξιοποίησε στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Ιερουσαλήμ, καθώς επιβλήθηκε των «κιτρινόμαυρων» με 64-55.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, εφόσον θέλει να συνεχίσει το εφετινό BCL, καθώς εάν η ΑΕΚ ηττηθεί την Τετάρτη, η Χάποελ προκρίνεται στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι η Ένωση θα έχει τη βοήθεια των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Εάν η ΑΕΚ κάνει το 1-1 στη σειρά, η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση με τη Χάποελ θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου (19:00) στην “Pais Arena” της Ιερουσαλήμ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα