back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»

Διαβάστε επίσης

Θέση για την ανάρτηση της μητέρας της Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη πήρε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.

Ένας χρήστης του Twitter τάγκαρε την Κατερίνα Στεφανίδη κάτω από την ανάρτηση της μητέρας της γράφοντας «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό».

Η Ολυμπιονίκης απάντησε «Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;».

Παρόμοιο σχόλιο δέχθηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου χρήστης απευθυνόμενος στην πρωταθλήτρια έγραψε: «Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης απάντησε: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου;

Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα