back to top
35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

K. Γκαγκάκη: Η Αθήνα δεν υπάρχει χωρίς τη συμβολή της Κοινωνίας των Πολιτών και είναι σημαντικό να το δείξουμε σε μια ατμόσφαιρα γιορτής

Διαβάστε επίσης

Το “1ο ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL ”, ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) και μέχρι την Κυριακή 23 Απριλίου, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το «παρών» στη μεγαλύτερη γιορτή της Κοινωνίας των Πολιτών.

Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, Κατερίνα Γκαγκάκη, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου, σε αυτή την πολύχρωμη γιορτή ευαισθησίας, προσφοράς, αλληλεγγύης και συνεργασίας που είναι ανοιχτή για όλους και έχει ως στόχο να εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους και να αποτελέσει θεσμό για τον δήμο, θα συμμετάσχουν περισσότερες από 200 οργανώσεις και φορείς.

«Ανά μία ώρα θα φιλοξενείται μία ξεχωριστή δράση σε 19 σημεία. Μεταξύ άλλων θα υπάρχουν προβολές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μουσικά δρώμενα, προβολές και εκθέσεις καθώς και πολλές δράσεις για τα παιδιά. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από τη διαφορετικότητα, την προσβασιμότητα, την κοινωνική ενσωμάτωση, την παιδική προστασία, την κακοποίηση των ζώων, το περιβάλλον, το ευ ζην, τον εθελοντισμό», τόνισε.

Σύμφωνα με την κ.Γκαγκάκη, η Κοινωνία των Πολιτών με την πολύτιμη δράση της, δίνει πνοή στην πόλη: «Η Αθήνα δεν υπάρχει χωρίς τη συμβολή και τη στήριξη της Κοινωνίας των Πολιτών και είναι σημαντικό να το δείξουμε σε μια ατμόσφαιρα γιορτής», υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι βανάκι του Αθήνα 9.84, θα συμμετάσχει σε αυτό το εορταστικό ψηφιδωτό δράσεων «δίνοντας το ρυθμό και ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα