back to top
25.7 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

25.7 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Δεν θα δαμάσει τη βούλησή μας ένας ολιγάρχης

Διαβάστε επίσης

«Ζήσαμε την πιο άδικη διαδικασία των τελευταίων ετών. Αλλά δεν μπορούσα να επιτρέψω να μας οδηγήσουν στη διχόνοια. Σας ζητώ να συνεχίσουμε τον δημοκρατικό αγώνα», το μήνυμα του ηττημένου των τουρκικών εκλογών Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο ίδιος δήλωσε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη νομιμότητα της διαδικασίας και του αποτελέσματος: «Δεν μπορούσα να επιτρέψω να μας οδηγήσουν στη διχόνοια. Δεν μπορούσα να το αντέξω, όταν τα ψυγεία των πολιτών είναι άδεια. Πάντα βοηθούσα για να έχετε ευμάρεια και ευημερία. Ζήσαμε την πιο άδικη διαδικασία των τελευταίων ετών. Δεν θα δαμάσει τη βούλησή μας ένας ολιγάρχης».

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή καλούσε τους ψηφοφόρους να πάνε να ψηφίσουν διότι το μέλλον είναι σε κοντινή απόσταση, δήλωσε πως «η πορεία μας συνεχίζεται είμαστε εδώ, συνεχίζουμε τον αγώνα για την δημοκρατία, αυτοί που μας ψήφισαν να παραμείνουν στο ανάστημά τους μέχρι να έρθει πραγματική δημοκρατία στην χώρα μας» .

Ευχαρίστησε τους περισσότερους από 25 εκατομμύρια ψηφοφόρους που τον στήριξαν σε αυτές τις εκλογές και ανέφερε πως «η βούληση του λαού να αλλάξει η αυταρχική κυβέρνηση αναδείχθηκε ξεκάθαρα, αλλά ζήσαμε την πιο άδικη εκλογική εκστρατεία και δεχθήκαμε πολλές πιέσεις . Ο κύριος λόγος για την θλίψη μου είναι ότι από αύριο περιμένουν την χώρα πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και θα είμαστε οι πρώτοι που θα σταθούμε μπροστά σε αυτά το προβλήματα», είπε ο Κιλιτσντάρογλου.

Σημειώνεται ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη, στη Σμύρνη, στην Αδριανούπολη, στα τουρκικά παράλια και στην ανατολική Τουρκία.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα