back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα σήμερα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων οι οποίοι διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία. Ο Αθήνα 9.84 και φέτος συνεργάζεται με τα φροντιστήρια Διακρότημα, οι καθηγητές των οποίων θα δίνουν τις απαντήσεις των θεμάτων.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, διακομίστηκε αστυνομικός τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά απόψε διερχόμενο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν μεταβεί στο σημείο για να καταγράψουν τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα.

Με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οδηγός της μηχανής ο οποίος το πρωί παρέσυρε ένα 3χρονο κορίτσι και την 70χρονη συνοδό του στη λεωφ. Κηφισίας. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, ενώ η 70χρονη νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση των πολιτικών στελεχών για το φορολογικό πρόγραμμα των κομμάτων.

Για «ρεσιτάλ κυνισμού και αλαζονείας», κατηγορεί τον Θεόδωρο Σκυλακάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του σε σχέση με την ιατροφαρμακευτική κάλυψη αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών.

Η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει πως για τον κ. Σκυλακάκη είναι «αδιάφορη λεπτομέρεια η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής που οδηγήσαν σε αδυναμία πληρωμής» και προσθέτει «όχι μόνο ομολόγησε ότι μένουν ακάλυπτοι, αλλά υπερασπίστηκε αυτή την επιλογή μιλώντας για ‘ανταποδοτικότητα’ και ‘επιβάρυνση των υπολοίπων ασφαλισμένων’».

Χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για κρυφή οικονομική ατζέντα. Σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί Κόρινθο και ΛΟυτράκι.

Τη θέση ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ το νερό θα παραμείνει δημόσιο αγαθό», ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θέλει ιδιωτικοποίηση» επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόμενος χθες τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Κερατσίνι. Σήμερα ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τους Δήμους Αγίων Αναργύρων και Χαϊδαρίου.

«Ο διάλογος δεν θα γίνει με όρους επικοινωνιακού ολοκληρωτισμού από τη ΝΔ», δήλωσε νωρίτερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Δεν μιλήσαμε για φόρο στα κέρδη των επιχειρήσεων», διευκρίνισε «αλλά για κλιμακωτό φόρο στα μερίσματα. Εξέφρασε την πρόθεση του να συμφωνήσουν τα κόμματα να καταθέσουν προς κοστολόγηση τα προγράμματα τους στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής. Σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί τη Σητεία και το βράδυ θα μιλήσει στην πλ. Μικρασιατών.

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πώληση των μαχητικών F-35 στην Ελλάδα, μετά και την υπογραφή από τον Ρεπουμπλικάνο αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, Τζιμ Ρις.

Με την εξασφάλιση των τεσσάρων υπογραφών το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μπορεί να στείλει την επιστολή που χρειάζεται για την επίσημη ειδοποίηση του Κογκρέσου.

Προηγήθηκαν οι υπογραφές του προέδρου της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, του προέδρου της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Μάικλ ΜακΚολ, και του αντιπροέδρου, Γκρέγκορι Μικς.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι 7 νέοι συλληφθέντες δυο Έλληνες- πατέρας και γιος- και 5 αλλοδαποί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο σκόνταψε κι έπεσε στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη θέση του. Ο 80χρονος πρόεδρος σηκώθηκε με τη βοήθεια μελών της προσωπικής του ασφάλειας.

Νωρίτερα, κατά την ομιλία του, προειδοποίησε τους νέους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ότι θα αναλάβουν καθήκοντα σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων, αναφερόμενος σε Ρωσία και Κίνα.

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα