back to top
30.3 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

30.3 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

Στο Άργος και το Ναύπλιο ο Κυριάκος Βελόπουλος

Διαβάστε επίσης

Στο Άργος και το Ναύπλιο θα περιοδεύσει αύριο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Αρχικά θα φτάσει στο Άργος όπου θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης, ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί την πόλη του Ναυπλίου.

Από τον Έβρο όπου η Ελληνική Λύση κατέκτησε ποσοστό 8,72 τοις εκατό σε αρκετές εκλογικές περιφέρειες ο κ Βελόπουλος έκανε λόγο για «συντονισμένη επίθεση χαρακτήρα» κατά του κόμματός του από τη Νέα Δημοκρατία και δήλωσε πως προαπαιτούμενο για την συναίνεση ή την άρνησή του στην αγορά των αεροσκαφών F 35 , είναι η γνώση του περιεχομένου της σύμβασης προμήθειας. Όπως τόνισε, είναι δικαίωμα και υποχρέωσή του να δει την εν λόγω σύμβαση «γιατί η αγορά αυτή αφορά χρήματα του ελληνικού λαού» και «δεν δικαιούται κανείς να υπογράφει χωρίς να ξέρει τι παραλαμβάνει».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άσκησε δριμεία κριτική, τόσο στη Ν.Δ., όσο και στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τους υποχείρια των μέσων ενημέρωσης και λέγοντας ότι δεν μπορούν να είναι οι σωτήρες της Ελλάδος αυτοί που δολοφόνησαν τους νεοέλληνες εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά. Για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών τόνισε οτι αν η Ελληνική Λύση κατορθώσει και πάρει πάνω από 8%, είναι βέβαιο ότι ‘αυτοδυναμία τέλος’ για τη Ν.Δ., αρκεί τα υπόλοιπα κόμματα να μη χάσουν δυνάμεις».

Επίσης, ο κ. Βελόπουλος αμφισβήτησε τα προγράμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ: «Αυτή είναι η διαφορά μας με τα υπόλοιπα κόμματα. Ό,τι λέμε μπορούμε να το εφαρμόσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά και χαρακτήρισε ψεύδη τις εξαγγελίες για αυξήσεις μισθών, κάλυψη της ακρίβειας, μείωση των φόρων και μη ύπαρξη πλειστηριασμών. «Αυτό που λέμε εμείς με μελέτες, με προγράμματα κ.λ.π. το έκλεψε ο Ανδρουλάκης, όπως κλέβουν κάθε πρότασή μας. Αλλά όποιος κλέβει προτάσεις και ιδέες, δεν σημαίνει ότι μπορεί να τις εφαρμόσει κιόλας».

Newsroom Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα