back to top
25.9 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

25.9 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Το ελληνικό βιβλίο ταξιδεύει στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Σεούλ

Διαβάστε επίσης

Στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Σεούλ (Seoul International Book fair), που θα διεξαχθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2023, θα συμμετάσχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).

«Σε συνέχεια της συμμετοχής μας σε εκθέσεις του εξωτερικού, και στην προσπάθεια μας για τη διάδοση του ελληνικού βιβλίου και τη διευκόλυνση της παρουσίας Ελλήνων εκδοτών σε αυτές, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ) θα συμμετάσχει στη φετινή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου της Σεούλ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών.

Και προσθέτει: «Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου της Σεούλ είναι μια από τις σπουδαιότερες εκθέσεις της Ασίας, με τη συμμετοχή εκδοτών και ατζέντηδων από όλο τον κόσμο. Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει ελληνικό περίπτερο με τη συμμετοχή έντεκα εκδοτών από την Ελλάδα, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με 42 επιλεγμένους τίτλους τους, αλλά και πλήθος ενημερωτικού υλικού. Η ΠΟΕΒ θα πάρει μέρος στα επαγγελματικά πάνελ της έκθεσης και θα μιλήσει για την ελληνική αγορά του βιβλίου, τις προοπτικές και τις δυνατότητες έκδοσης και προώθησης της σύγχρονης ελληνικής βιβλιογραφίας στην Ασία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα