back to top
30.2 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

30.2 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Σ. Αναγνωστοπούλου: Στοχοποίηση της χώρας και της Δημοκρατίας είναι η σιωπή που επιβάλλει ο Μητσοτάκης

Διαβάστε επίσης

«Το τραγικό ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου φέρνει με δραματικό τρόπο το ζήτημα του προσφυγικού- μεταναστευτικού στο επίκεντρο της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής πολιτικής. Πρέπει να αναλογιστούμε πως αντιμετωπίζουμε αυτή την πραγματικότητα και εδώ στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ό,τι και να πούμε σήμερα, αν το ξεχάσουμε αύριο, θα έχουμε αυτά τα τραγικά συμβάντα», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεονώρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου.

Αναφερόμενη στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε ότι στοχοποιεί το Λιμενικό και τη χώρα και δίνει επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα, η κ. Αναγνωστοπούλου έκανε λόγο για  απίστευτο και αδιανόητο γεγονός να θεωρεί ο κ. Μητσοτάκης ότι η Δημοκρατία είναι στοχοποίηση της χώρας.

«O κ. Μητσοτάκης να προσέχει τι λέει και να μάθει να αντέχει την κριτική και τον δημόσιο έλεγχο. Ο κ. Τσίπρας διατύπωσε ερωτήσεις για τις συνθήκες του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο, όπως έκαναν και η Frontex, ξένοι δημοσιογράφοι και κάποιοι ‘Έλληνες δημοσιογράφοι. Η απάντηση του προέδρου της ΝΔ είναι να επιβάλει σιγή και να πει πως η μόνη αλήθεια είναι αυτή που λέω εγώ και το κόμμα μου, οτιδήποτε άλλο είναι στοχοποίηση της χώρας. Δεν καταλαβαίνει πως η σιωπή που επιβάλλει στοχοποιεί τη χώρα και πως αυτό είναι στοχοποίηση της Δημοκρατίας».

Η κ. Αναγνωστοπούλου επέκρινε τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό που δια στόματος Σκέρτσου έκανε λόγο αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ για εθνική εξαίρεση: «ποτέ και από κανέναν στην μεταπολίτευση δεν είχε ακουστεί αυτό».

Αναφερόμενη στο θέμα της μειονότητας σε Ξάνθη και Ροδόπη η κ. Αναγνωστοπούλου είπε πως αντί να μιλάμε για τα προγράμματα των κομμάτων προέκυψε ξαφνικά από την ΝΔ θέμα μειονότητας γιατί η Ροδόπη…τόλμησε να βαφτεί ροζ με τον κ. Μητσοτάκη να εργαλειοποιεί την ΕΥΠ και την κ. Μπακογιάννη να πηγαίνει στην περιοχή και να εκβιάζει πως αν δεν ψηφίσουν ΝΔ θα είναι δύσκολα γι’ αυτούς γιατί -όπως είπε- δεν τους αγαπάνε όλοι στην Αθήνα, λες και δεν έχουν δικαιώματα όπως κάθε πολίτης αλλά τα δικαιώματα τους εξαρτώνται από την αγάπη καθενός: «Ως και δηλώσεις εθνικοφροσύνης ζήτησαν από υποψήφιους βουλευτές. Αυτό μόνο ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το έκαναν στην Βουλή. Δεν πρέπει να υποκύψουμε στην τοξική και επικίνδυνη ρητορική τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα