back to top
20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια υπηρεσιών για την κάλυψη των εκδηλώσεων της ΔΕΡΑ με φωτογραφίες και video και μηχανογραφική τους υποστήριξη, προς προώθηση σε μέσα προβολής, σε συνεργαζόμενους δημοτικούς φορείς και σε προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υφιστάμενων και νέων για δύο μήνες

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας (Δ.Ε.Ρ.Α.) έρευνας αγοράς, προ-κειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού για την προμήθεια υπηρεσιών για την κάλυψη των εκδηλώσεων της ΔΕΡΑ με φωτογραφίες και video και μηχανογραφική τους υποστήριξη, προς προώθηση σε μέσα προβολής, σε συνεργαζόμενους δημοτικούς φορείς και σε προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υφιστάμενων και νέων για δύο μήνες, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] είτε με σφραγισμένο φάκελο που θα αποστέλλεται στη Γραμματεία Γενικής Διεύθυνσης Δ.Ε.Ρ.Α., Πειραιώς 100, 11854 Τεχνόπολις, Γκάζι, Αθήνα, με οποιοδήποτε τρόπο ενδεικτικές τιμές στις οποίες θα παρείχε προς τη ΔΕΡΑ τις σχετικές υπηρεσίες του, σύμφωνα με την κάτωθι περιγραφή:

· Δεξιότητες στη φωτογραφία και στην επεξεργασία φωτογραφίας.

· Δεξιότητες στην ηχογράφηση και επεξεργασία ήχου (διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για ραδιοφωνική ηχοληψία).

· Δεξιότητες στην κινηματογράφηση/βιντεοληψία και στην επεξεργασία βίντεο-μοντάζ.

· Δυνατότητα χρήσης σχετικών με τις ανωτέρω δεξιότητες ηλεκτρονικών εφαρμογών (τουλάχιστον εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων, μοντάζ, ηχογράφησης, επεξεργασίας ήχου).

· Δυνατότητα προσαρμογής φωτογραφιών, βίντεο και ηχητικών αποσπασμάτων στα αντίστοιχα λειτουργικά συστήματα των εκάστοτε συνεργαζόμενων φορέων (ιδίως Δήμου και νομικών προσώπων αυτού).

· ο/η συνεργάτης θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα ευέλικτης φυσικής παρουσίας στη ΔΕΡΑ για μέχρι 4 ώρες, καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.

· Δυνατότητα φυσικής παρουσίας σε όλες τις εκδηλώσεις εντός του 2μήνου, ανεξαρτήτως ημέρας και ώρας.

Απαιτούμενα προσόντα:

· Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τεχνικών μέσων και εφαρμογών την απαιτεί.

· Γνώση χειρισμού Η/Υ με έμφαση στα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων και ήχου.

· Εμπειρία σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, ιδίως οπτικοακουστικού χαρακτήρα (βίντεο, ταινίες, συναυλίες κ.ά.).

Θα συνεκτιμηθεί εμπειρία στη διαχείριση ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Διάρκεια σύμβασης: δύο (2) μήνες από την ανάθεση.

Η αποστολή των οικονομικών προτάσεων μπορεί να γίνει μέσω email στη διεύθυνση: [email protected] ή εναλλακτικά μέσω

σφραγισμένου φακέλου που θα αποστέλλεται στη Γραμματεία Γενικής Διεύθυνσης Δ.Ε.Ρ.Α., Πειραιώς 100, 11854 Τεχνόπολις, Γκάζι, Αθήνα, με οποιοδήποτε τρόπο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι οι προσφορές να κατατίθενται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών ήτοι από σήμερα, Δευτέρα 10/07/2023 μέχρι και την Τετάρτη 12/07/2023 και ώρα 12:00

Θερμή παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους, να αναγράφουν στο mail: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και μητρώνυμο (ή ακριβή επωνυμία, αν πρόκειται για νομικά πρόσωπα), διεύθυνση έδρας/επαγγελματικής εγκατάστασης με ταχυδρομικό κώδικα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ., Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. (αν υπάρχει) και στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου (για νομικά πρόσωπα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα