back to top
28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Χ. Παπαναστάσης: Ικανοποίηση ΠΟΕΔΗΝ απο τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Διαβάστε επίσης

«Τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας δεν μπορούν να περιμένουν», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ το προεδρείο της οποίας συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
«Η συνάντηση με το υπουργό υγείας έβγαλε δύο ειδήσεις» ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ Χρήστος Παπαναστάσης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Ελευθερία Κουμάντου.

«Πρώτον ο υπουργός απέκλεισε την μετατροπή των Δημόσιων νοσοκομείων σε ΝΠΙΔ και ότι θα επαναλειτουργήσει το πρώην Λοιμωδών στην Αγία Βαρβάρα με αποτέλεσμα να βελτιωθεί το θέμα της νοσηλείας αφού μαζί με το Αττικό θα βελτιωθεί η εικόνα και θα εκλείψουν τα ράντζα».

Ο κ. Παπαναστάσης, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του από την συνάντηση με τον υπουργό τόνισε πως «ο υπουργός Υγείας επεσήμανε πως πέρα από τις 4.000 προσλήψεις που τρέχουν από το ΑΣΕΠ προγραμματίζονται οι 10.000 προσλήψεις που αναφέρθηκαν και στις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ άμεσα θα προχωρήσουν η πρόσληψη μοτοσικλετιστών αλλά και 250 διασωστών στην Αττική».

Επίσης -όπως είπε- ο κ. Παππαναστάσης ο κ. Χρυσοχοΐδης θα γίνει ανανέωση των επικουρικών γιατρών των οποίων οι συμβάσεις τους λήγουν στις 31/12/2023».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα