back to top
25.4 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

25.4 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Ε. Δέδε: Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μας ο αριθμός των τραυματισμένων ζώων θα ξεπεράσει τα νούμερα του ’21

Διαβάστε επίσης

Στο σταθμό του Γαλατσίου βρίσκονται ήδη 148 ζώα που διασώθηκαν μετά το ξέσπασμα της φωτιάς στον Νέο Κουβαρά, που επεκτάθηκε σε Σαρωνίδα, Καλύβια και Λαγονήσι, όπως δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Τασούλα Επτακοίλη η δικηγόρος και ιδρύτρια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Dogs’ Voice, ‘Ελενα Δέδε.

«Οσο η φωτιά καίει τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σήμερα και αύριο, σύμφωνα με την εμπειρία μας, περιμένουμε να μας φέρουν τα τραυματισμένα ζώα, οπότε έχουμε μπροστά μας μια κατάσταση στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Δυστυχώς εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μιλάμε για μεγάλο αριθμό τραυματισμένων ζώων, έναν αριθμό που μπορεί να ξεπεράσει και τα νούμερα του 2021».

Στο Γαλάτσι ,όπως κάθε χρόνο η ομάδα του” Dogs’ Voice” έχει στήσει το σταθμό ,έχουμε πέντε τμήματα ενώ υπάρχει μεγάλη υποστήριξη από την εθελοντική δράση κτηνιάτρων Ελλάδος τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ανάγκες σε λάμπες με μπαταρία, σε σκίαστρα (πλέγμα), σε tire up, σε εθελοντές για τις πρωινές βάρδιες (06:00 – 11:00) και τις πολύ βραδινές (23:00-04:00). Ο σταθμός λειτουργεί 24 ώρες και θα παραμείνει ανοικτός για να εξυπηρετήσει ανάγκες καταγραφής των πυρόπληκτων ζώων και μετέπειτα κτηνιατρικής φροντίδας σε όσα χρειαστούν».

https://www.dogsvoice.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα