back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ο Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το Τορόντο

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Καναδέζικο Masters, για πρώτη φορά μετά το 2018, θα πάρει παράταση για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο καθώς ο Σέρβος τενίστας αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το National Bank Open Presented by Rogers, λόγω κούρασης όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Κυριακή.

Ο Νόλε, μετά από κουβέντα που είχε με την ομάδα του, αποφάσισαν πως θα είναι καλύτερο να παρακάμωουν το τουρνουά στο Τορόντο (7-13 Αυγούστου) προκειμένου να επικεντρωθούν στο Cincinnati Masters (13-20/08) και φυσικά στο US Open που ακολουθεί (28/08).

“Πάντα απολάμβανα το χρόνο μου στον Καναδά αλλά μετά από κουβέντα με την ομάδα μου, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή των αγώνων για την κατανόηση. Ελπίζω να επιστρέψω στον Καναδά και στο Τορόντο τα επόμενα χρόνια και να παίξω μπροστά στους καταπληκτικούς φιλάθλους εκεί” ανέφερε στο μήνυμά του ο Σέρβος.

Ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο στο Καναδέζικο Masters, έχοντας ρεκόρ 37-7 ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2018 όπου ηττήθηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 3ο γύρο.

Τη θέση του Νόλε στο ταμπλό θα πάρει ο Κρίστοφερ Γιούμπανκς ενώ στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι Αλκαράθ, Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Ρουντ, Ρούμπλεφ, Σίνερ και Μάρει.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα