back to top
27 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάρισα: Εκτός κινδύνου η 43χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Διαβάστε επίσης

Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 52χρονο σύζυγό της, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας φέροντας βαριά τραύματα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Με την Αστυνόμο Α’ επικοινώνησε το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α’.

Αναφερόμενος στο θέμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της κυβέρνησης. «Διαθέτουμε πια το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Υπενθιμίζεται ότι η 43χρονη αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε βάναυσα χθες τα ξημερώματα, από τον σύζυγό της στη Λάρισα όταν του ζήτησε να χωρίσουν και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει υποστεί ρήξη νεφρού.

«Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση θα την είχε σκοτώσει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο 52χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία -σε βαθμό κακουργήματος – της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Newsroom Aθήνα 9.84, Νεκτάριος Ανδριόπουλος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα