back to top
25.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

25.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Η LaLiga επιστρέφει με φαβορί Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα φορώντας το… στέμμα της πρωταθλήτριας και η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνονται έτοιμες για άλλη μια μεγάλη χρονιά στη LaLiga που ξεκινάει την Παρασκευή. 

Η παλαιότερη γενιά συνεχίζει να εγκαταλείπει το πρωτάθλημα, αφού και οι δύο αντίπαλοι του «Clasico» έχασαν μεγάλα αστέρια που έμοιαζαν να είναι αιώνιοι. Ο Ζεράρ Πικέ αποσύρθηκε τον Νοέμβριο, πριν η Μπαρτσελόνα αποχαιρετήσει επίσης τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Ζόρντι Άλμπα τον Μάιο.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Σαουδική Αραβία ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του, ενώ οι ελπίδες επιστροφής του Λιονέλ Μέσι δεν είχαν αποτέλεσμα , αφού ο Αργεντινός εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι, χωρίς να μπορεί να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα λόγω των οικονομικών περιορισμών της.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης περιμένει στη…γωνία έτοιμη να…χτυπήσει. Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα το 2022/23, με 15 γκολ και 16 ασίστ. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Γάλλος δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο του πρωταθλήματος και σίγουρα επιθυμεί να οδηγήσει την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σε έναν ακόμη εντυπωσιακό θρίαμβο.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στη LaLiga:

Αλμερία-Βαγιεκάνο 11/8

Σεβίλλη-Βαλένθια 11/8

Σοσιεδάδ-Τζιρόνα 12/8

Λας Πάλμας-Μαγιόρκα 12/8

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 12/8

Θέλτα-Οσασούνα 13/8

Βιγιαρεάλ-Μπέτις 13/8

Χετάφε-Μπαρτσελόνα 13/8

Κάντιθ-Αλαβές 14/8

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γρανάδα 14/8

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα