back to top
25.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

25.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιστορική πρόκριση για τον Παναθηναϊκό επί της Μαρσέιγ

Διαβάστε επίσης

Ιστορική βραδιά  για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε με 5-3 στα πέναλτι της Μαρσέιγ μέσα στη Μασσαλία και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα. Η παράταση έληξε με σκορ 2-1 υπέρ των Γάλλων, ενώ στο πρώτο ματς οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν ένας… εφιάλτης στο πρώτο μέρος με τη Μαρσέιγ να κάνει ο, τι θέλει τους παίκτες του τριφυλλιού» και να προηγείται 2-0, αλλά να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες.

Τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη με την είσοδο των Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη, αλλά και την απόφαση του Μαρθελίνιο να αποσύρει τον Ομπαμεγιάνγκ και να ρίξει τις στροφές στην ομάδα του υποτιμώντας την δυναμική του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε το γκολ που θα τον έστελνε στην παράταση και το βρήκε με τον Ιωαννίδη να ευστοχεί σε πέναλτι, ενώ δεν άλλαξε τίποτε στην παράταση.

Στα πέναλτι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε πάλι το… θαύμα του αποκρούοντας το πέναλτι του Γκεντουζί, του παίκτη που έκανε και το πέναλτι στις καθυστερήσεις με το «τριφύλλι» να παίρνει τεράστια πρόκριση.

ΜΑΡΣΕΙΓ (Μαρθελίνο): Λόπεθ (120’ Μπλάνκο) – Κλος, Ζιγκό, Μπεμπά, Λόντι – Ρονζιέ, Βερετού – Σαρ, Εντιαγέ (68’ Γκεντουζί), Ουνάχι (59’ Αρίτ) – Ομπαμεγιάνγκ (80’Βιτίνια)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι- Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουανκάρ (70’ Μλαντένοβιτς) – Πέρεθ, Βιλένα (70’ Τσέριν) – Βέρμπιτς (46’ Παλάσιος), Τζούρισιτς (63’ Μπερνάρ), Μαντσίνι (106’ Κλεϊνχέισλερ) – Σπόραρ (63’ Ιωαννίδης)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα