back to top
23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σπορ, σκορ και ρεκόρ»… στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που ξεκινά στις 19 Αυγούστου και πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη, είναι στραμμένο το βλέμμα των φίλων του αθλητισμού, την εβδομάδα που έρχεται, με ελπίδες για διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών. Ακολουθεί , στις 25 Αυγούστου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, με τη συμμετοχή της Εθνικής μας, που στοχεύει ψηλά, ενώ θα βρίσκονται σε εξέλιξη αγώνες των ομάδων μας στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Αθήνα 9.84, θα παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών του στίβου, του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, σε καθημερινή βάση.

Από τη Δευτέρα 21/8 έως την Παρασκευή 25/8, από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα ο Ανδρέας Χανιάς και η Έλενα Χατζηιωάννου θα παρουσιάζουν μία δίωρη αθλητική εκπομπή με τίτλο «Σπορ, σκορ και ρεκόρ», με την ειδησεογραφία της ημέρας, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα.

Από τις 28/8 έως τις 10/9, που ολοκληρώνεται το Μουντομπάσκετ, η εκπομπή «Σπορ, σκορ και ρεκόρ», θα μεταδίδεται καθημερινά 3 με 4 το απόγευμα και θα την παρουσιάζουν οι αθλητικοί συντάκτες του Αθήνα 9.84.

Υπενθυμίζουμε ότι τις αθλητικές δράσεις του Σαββατοκύριακου και τις εξελίξεις των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών, τις ακούτε κάθε Σαββατοκύριακο, 2:30-4:00 το απόγευμα στην εκπομπή «Sport city».

Συντονιστείτε στον Αθήνα 9.84 και στους 98,3!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα