back to top
26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τέσσερις προσαγωγές για εμπρησμούς σε Αυλώνα και Μενίδι

Διαβάστε επίσης

Σε συνολικά τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό προχώρησε σήμερα η Αστυνομία σε Αυλώνα και Μενίδι.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προσήχθη από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο ΑΤ Αυλώνα ένας 45χρονος, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες πως κινούνταν ύποπτα από το πρωί με το όχημα του στις περιοχές που εκδηλώθηκαν πυρκαγιές, ενώ λίγο αργότερα προσήχθη και ένας δεύτερος άνδρας.

Εξάλλου, από την αστυνομία έχουν γίνει άλλες δύο προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό, αυτή τη φορά στο Μενίδι. Συγκεκριμένα αστυνομικοί του ΑΤ Μενιδίου προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ανδρων, ηλικίας 31 ετών, που επέβαιναν σε όχημα και κινούνταν ύποπτα στην οδό Φιλίας των Λαών.

Από το πρωί ξέσπασαν τρεις πύρινες εστίες στον Αυλώνα με το τελευταίο μέτωπο, στη θέση Άγιος Γεώργιος, να οριοθετείται το μεσημέρι από την Πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συμβάλλουν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Παράλληλα , σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, κανονικά διεξάγεται πλέον η κίνηση στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Αθανασίου Διάκου, όπου είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

Μόνο σήμερα το πρωί με διαφορά μίας ώρας η μία από την άλλη ξέσπασαν πυρκαγιές σε τρία σημεία, το Ασπρόχωμα, τη Συκάμινο και τον Άγιο Γεώργιο, ενώ συνολικά το τελευταίο 24ωρο έχουν ξεσπάσει 12 πυρκαγιές στην περιοχή.

Για 12 νέες πύρινες εστίες στην περιοχή μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την Ελεωνόρα Ορφανίδου, ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, σημειώνοντας ότι δεν είναι τυχαίες. «Συναντήσαμε ύποπτο άτομο στο βουνό κι έχουμε ειδοποιήσει την ασφάλεια» τόνισε.

 

Newsroom Αθήνα 9.84, Δημήτρης Πέρρος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα