back to top
25.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

25.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Τσιτσιπάς δεν άντεξε, η Σλοβακία προκρίθηκε

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άλεξ Μόλτσαν κι έτσι η Σλοβακία πήρε την πρόκριση.

Δεν άντεξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ηττήθηκε από τον Άλεξ Μόλτσαν και η Σλοβακία με 3-1 το tie για το World Group I του Davis Cup

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 7-6, 4-6, 6-3 σε αγώνες που είχε διάρκεια 3 ώρες και 3 λεπτά από τον 25χρονο Σλοβάκο. Φάνηκε επηρεασμένος από την κούραση και η σειρά ολοκληρώνεται χωρίς να χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, στο οποίο θα έπαιζε ο Μιχάλης Περβολαράκης.

Το πρόγραμμα δεν ευνόησε τον Τσιτσιπά, ο οποίος πάλευε να κάνει το 2-2. Ήταν λογικό να υπάρχει κόπωση, αφού χρειάστηκε να παίξει δύο παιχνίδια συνεχόμενα και υποχρεώθηκε να παίξει 5 ώρες και 15 λεπτά.

Ο Έλληνας τενίστας παρά την κούραση του πάλεψε, αλλά ο Μόλτσαν έδειξε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος. Τα πρώτο σετ κρίθηκε στο tie-break με τους δύο τενίστες να αποφεύγουν να πάρουν πολλά ρίσκα. Παρότι ο Στέφανος έκανε πρώτος mini-break τελικά έχασε το σετ με 7-6(6). Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας έβγαλε αντίδραση για το πρώτο χαμένο σετ και ισοφάρισε επικρατώντας με 6-4.

Κάπως έτσι το ματς κρίθηκε στο τρίτο σετ με τον Μόλτσαν να είναι ανίκητος με τις μπάλες στα χέρια και να παίρνει το σετ με 6-3.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα